Foreningen Musik Før Ni: - interview med formand og stifter Ingrid Oberborbeck - Holck, Ulla (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2008)
Redaktionen har i dette nummer valgt at bringe et interview med Ingrid Oberborbeck, som siden 2003 har været formand for foreningen Musik før Ni. Mange musikterapeuter har været på foreningens kurser, og da vi skønner, at endnu flere kunne have glæde af Ingrid Oberborbecks bogudgivelser, har vi bedt Ingrid om at beskrive foreningens mål og kursustradition.