DVD anmeldelse - En verden af lyd og musik - Holck, Ulla (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2006)
En verden af lyd og musik er resultatet af et usædvanligt og meget omfattende multimedieprojekt skabt med udgangspunkt i musikterapeut og audiologopæd Claus Bangs arbejde på Aalborgskolen. I alt 37 års erfaringer og arbejdet med 125 nuværende og tidligere elever i alderen fra 2 til 21 år indgår i materialet. Projektet er skabt med opbakning fra forældrene til de medvirkende elever og af de unge selv, og selve produktionen er sket i nært samarbejde med Aalborg Universitet