Anmeldelse - Clinical Training Guide for the Student Music Therapist - Nygaard Pedersen, Inge (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2006)
På dansk ville teksten kunne hedde `retningslinjer for klinisk træning af musikterapistuderende'. Bogen er skrevet som inspiration og opslagsbog til musikterapistuderende, som skal i praktik og, som en del af uddannelsen til musikterapeut, gør sig forestillinger om, hvad det vil sige at arbejde som professionel musikterapeut efter endt studium. Bogen er skrevet til amerikanske musikterapistuderende, der bliver uddannede efter AMTA's (den amerikanske musikterapiforenings professionelle kvalikationskrav), men kan også anvendes af internationale musikterapistuderende der er på samme uddannelsesniveau.