Europæisk konference for musikterapistuderende på Aalborg Universitet - Kolind Skougaard, Inge (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2006)
Det summede af musik og liv på Aalborg Universitet, da der den 4. 6. november 2005 blev afholdt Europæisk konference for musikterapistuderende. Konferencen blev arrangeret af en gruppe energiske studerende fra Musikterapiuddannelsen på Aalborg Universitet med det mål i sigte at fremme kommunikationen, udvekslingen og samarbejdet imellem de mange forskellige musikterapiuddannelser i Europa. Konferencen løb af stablen med stor succes, alt imens der blev snakket, oplevet, diskuteret, danset, sunget og spillet blandt de ca. 100 deltagere repræsenteret fra musikterapiuddannelser i henholdsvis Spanien, Tyskland, Norge, Sverige, Holland, Belgien, Slovenien og Danmark.