Forord - Redaktionen (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2006)
Vi glæder os over at kunne præsentere forårsnummeret af Dansk Musikterapi 2006. Dette nummer skildrer gennem artikler og indlæg, musikterapi som fag og profession på et niveau, som afspejler en positiv og spændende udvikling. Dette nummers pioner, Claus Bang, giver ikke bare læseren et indblik i et imponerende livsværk, men også en klinisk indføring i det musikterapeutiske arbejde med døvblinde, på et fagligt højt niveau.