Boganmeldelse - Songwriting - Daniels Beck, Bolette (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2005)
Songwriting er en nyudgivet bog om sangskrivning som musikterapeutisk metode. Den består af 11 kapitler af forskellige forfattere. I bogens indledning skriver Tony Wigram, at musikterapifaget kan savne specikke metode- og teknikbeskrivelser, og at musikterapistuderende ofte overlades til selv at måtte udvikle konkrete redskaber. Intentionen med Songwriting er at råde bod på dette ved at udgive en metodebog funderet i musikterapeutisk klinisk praksis.