Boganmeldelse - Det nuværende øjeblik - Hannibal, Niels (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2005)
Daniel N. Sterns nyeste bog handler som titlen antyder om"nuet". Stern har igennem hele sit virke været optaget af, hvad vores selvoplevelse består af, hvordan den struktureres og hvilken betydning selvoplevelsen har, for den måde vi møder andre på. I denne bog er fokus selve nuet. Nuet undersøges i bogen, og sættes i forhold til "det intersubjektive" som et grundlæggende motivations system og psykoterapeutiske processer.