Musikterapeutiske tilbud til voksne udviklingshæmmede - Schwartz, Elizabeth (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2005)
Gennem de sidste 13 år har jeg arbejdet i Københavns Amt som fysioterapeut med udvidet arbejdsområde. Målgruppen er voksne udviklingshæmmede, og min stilling er struktureret, så jeg har base i en større fysioterapi med kolleger og en ledende fysioterapeut. De steder jeg frekventerer fast har et lokale indrettet til fysioterapi, således at fysioterapien så vidt muligt foregår i brugernes nærmiljø. Dette arbejde som fysioterapeut består i behandling, træning, udvælgelse og tilpasning af personlige hjælpemidler til brugerne. I naturlig tilknytning her til giver jeg råd, vejledning og er samarbejdspartner til forældre, pædagoger og personer fra andre faggrupper med tilknytning til brugerne.