De nuværende øjeblikke: Interview med Daniel Stern - Christiansen, Irene (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2005)
Interviewet med Daniel Stern er gennemført 7. december 2004 i forbindelse med den amerikanske forfatter og psykologs besøg i Danmark. Sproget var engelsk, og oversættelsen er foretaget af intervieweren med forbehold for de fejl og mangler, der måtte være i anvendt terminologi i forhold til danske udgaver af Daniel Sterns fagbøger. Interviewet udkom i Psykolog Nyt i februar 2005 (2005, årgang 59, nr.3). Med tilladelse fra Psykolog Nyt og artiklens forfatter Irene Christiansen bringer vi nu dette interview i Dansk Musikterapi. Tak til Psykolog Nyt og Irene Christiansen.