Forord - Redaktionen, (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2005)
Med denne 4. udgave af Dansk Musikterapi præsenteres endnu en gang en samling artikler med nyt fra både teori og praksis inden for det musikterapeutiske fagområde. Vi bringer blandt andet en artikel af Niels Hannibal som handler om Daniel Stern og hans teoriers betydning for musikterapi, samt et interview med Stern, der tidligere er trykt i Psykolog Nyt, hvorfra det venligst er udlånt.