Erfaringer fra privat praksis - Nystrup Lund, Helle; Rye Bertelsen, Lars (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2005)
At starte privat praksis giver anledning til mange overvejelser og udfordringer, og i det følgende beskrives erfaringerne gjort med “musikterapeuterne” Nytorv 25 i Aalborg. Klinikken blev etableret i 1999 af fire musikterapeuter, og i sommeren 2004 trådte to af interessenterne ud af klinikfællesskabet, hvorefter klinikken er videreført af to musikterapeuter. Artiklen er skrevet ud fra fem års erfaring med firemands-gruppen.