Fællessang med ældre: - et empirisk pilotprojekt omkring præindspillet akkompagnement til fællessang med ældre - Pedersen, Kaspar P.; Jacobsen, Ulla Ladegaard (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2008)
Artiklen beskriver et indspilningsprojekt lavet af fire 4.semesterstuderende på Musikterapiuddannelsen.