Voice Forum: Stemmen som et primært instrument i musikterapi - Storm, Sanne (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2008)
'Voice Forum' var et symposium på den tolvte Verdenskonference i Musikterapi i Argentina 2008. Et arrangement som Sylka Uhlig og jeg fik idé til, da vi mødtes og deltog i hinandens workshops på Europakonferencen i 2007 i Holland. Formålet var at samle de musikterapeuter på verdenskonferencen, der arbejder med den menneskelige stemme som et redskab i musikterapi og fokuserer på stemmen som et primært instrument.