Musik og Sundhed - om sang spil, bevægelse og musiklytning i nyt perspektiv - Nielsen, Kathrine (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2024)
Musikterapeut Kathrine Nielsen anmelder Lars Ole Bondes seneste bog.