Ny forskning i musikterapi: Marts 2024 - august 2024 - Ridder, Hanne Mette Ochsner (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2024)
I 'Ny forskning i musikterapi' får du en kort opdatering på hvad der har rørt sig i musikterapiforskningsmiljøet på Aalborg Universitet i halvåret siden sidste nummer af Tidsskriftet Dansk Musikterapi. Herudover får du indblik i den nyeste internationale forskning i musikterapi eller forskning som har relevans for faget.