Livets glæde, livets alvor - om skiftende roller i arbejdet som palliativ musikterapeut på hospice - Majlund, Annette (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2024)
Mit navn er Annette Majlund. Jeg arbejder som palliativ musikterapeut på Hospice Sydvestjylland i Esbjerg. I mit arbejde indgår jeg i et tæt og nært samarbejde med dygtige og tværfaglige kolleger, hvor vi sammen bringer hospicefilosofiens værdier i spil i mødet med det hele menneske. Det er for mig en kilde til daglig arbejdsglæde. Som palliativ musikterapeut er der mange forskellige roller, jeg må udfylde og være i berøring med. Kompetencebeskrivelserne for Dansk Multidiciplinær Cancer Gruppe for Palliativ Indsats (DMCG-pal), beskriver de skiftende roller, og i nærværende skrift, vil jeg reflektere over, hvordan jeg oplever at bringe dem i spil.