MusicMind 2.0 - Bonde, Lars Ole (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2024)
Artiklen beskriver den seneste udvikling af app’en og streamingtjenesten MusicMind, som bruges i ældre- og rehabiliteringscentre og på hospicer rundt om i Danmark. Der fokuseres på platformens nye struktur pr. november 2024 – med det formål at informere nye brugere med faglig kompetence, især musikterapeuter, om fagligt forsvarlig brug og optimal gavn af MusicMind.