Liv og håb i en global krisetid: - oplevelser fra Den 11. Nordiske Musikterapikonference, juni 2024 - Olsson, Manna; Irgens-Møller, Ingrid (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2024)
Den 11. Nordiske Musikterapikonference med overskriften “Face the Music” blev afholdt i Musikkens Hus i Aalborg 26.-29. juni i år. De to musikterapeuter - og konferencedeltagere - Manna Olsson og Ingrid Irgens-Møller beretter om tre dage fyldt med inspirerende oplæg og møder med musikterapeuter fra hele verden.