Øjebliksbilleder fra musikterapien - Smalbro, Nanna Højlund (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2024)
Nanna Højlund Smalbro, musikterapeut på Hospice Djursland samt Børne- og Ungehospice Strandbakkehuset giver et indblik i et af de mange fine øjeblikke i hendes musikterapipraksis.