Musikterapi med musiklyttepude på lukket akut modtageafsnit - Lund, Helle Nystrup (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2011)
På afsnit S8 er der musikterapi mandag og onsdag. Om mandagen er der 1-2 individuelle sessioner og en musiklyttegruppe. Om onsdagen består musikterapien af individuelle sessioner med musiklytning med brug af en musiklyttepude. Jeg vil her beskrive, hvordan musikterapien med musiklyttepude foregår.