Forord - Redaktionen (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2005)
Indeværende nummer bringer læseren vidt omkring: tilbage i tiden til musikterapiens “gamle dage”, ud i verden; fra New York og over Bosnien-Hercegovina til Finland og endelig ind i dele af musikterapiens specialomräder.