Interactive Music Therapy in Child and Family Psychiatry - Irgens-Møller, Ingrid (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2008)
Musikterapeut Ingrid Irgens-Møller anmelder Amelia Oldfields bog om musikterapi i børnepsykiatrisk regi.