Forskningsnyt: Oktober 2007 - marts 2008 - Bonde, Lars Ole (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2008)
Lektor og ph.d. i musikterapi, Lars Ole Bonde, oplister de seneste udgivelser indenfor musikterapifaget og relaterede fagfelter.