Musikterapeut i Musikskolen og i folkeskolen - Callesen, Bente Østergaard (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2008)
Jeg har taget imod udfordringen om at beskrive mit arbejde som musikterapeut i en musikskolelæreransættelse. En ansættelse jeg har haft i mere end 10 år nu. Min hensigt er først og fremmest at fortælle om mit arbejde som musikterapeut i musikskolen og i folkeskolen. Jeg vil desuden gerne dele nogle af de overvejelser og tanker jeg har gjort mig om identitet, faglig forståelse og afgrænsning. Og så vil det glæde mig, hvis teksten kan sætte gang i en debat om musikterapeutens plads/muligheder/opgaver i musikskolen.