Kunstneriske medier i supervision af psykoterapi: Indsigt og vitalitet - Setterberg, Ulla (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2014)
Boganmeldelse af Inge Nygaard Pedersens bog om supervision af psykoterapi