Forskningsnyt: Februar - august 2009 - Ridder, Hanne Mette Ochsner (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2009)
Lektor i musikterapi, Hanne Mette Ochsner Ridder, giver et indblik i den seneste vidensgenerering inden for musikterapifaget og dets relaterede vidensområder.