En win - win - win situation - Karlsen, Lis; Andreassen, Siri Noah (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2009)
Dette er en beretning om en utraditionel ansættelse, som har ført til et vellykket samarbejde mellem to personer. Lis og Siri har hver deres forskellige baggrund til arbejdet med psykisk sårbare. Lis har en faglig indfaldsvinkel til både psykiatriske problemstillinger og musik. Siri har erfaring som bruger inden for begge områder. Siri er desuden brugerlærer, og sidder i Aalborg kommunes projektgruppe vedrørende implementeringen af "Recovery" i psykiatrien.