Musikterapi med terminalt syge i palliativ pleje - Laursen, Lise Høy (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2009)
Denne artikel er skrevet på basis af et forskningsprojekt ledet af Lektor Ph.d. Lars Ole Bonde på Hospice Sjælland, Arresødal Hospice og Smerteklinikken i Holbæk. Forskningsresultaterne forventes samlet og behandlet primo 2010. Artiklen beskriver det kliniske arbejde, som forskningsprojektets dataindsamling baseres på.