MTL-Klummen: rodfæstning af musikterapifaget - Ridder, Hanne Mette Ochsner (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2009)
Forkvinde for MTL - Musikterapeuternes Landsklub Hanne Mette Ochsner Ridder giver et indblik i de aktuelle begivenheder, som vidner om musikterapi som "et solidt fag med en god ballast". Den 6. nordiske konference i musikterapi som afholdes på Aalborg Universitet Den nyligt oprettede supervisionsuddannelse for musikterapeuter, læger og psykologer. Tidsskriftet Dansk Musikterapi's 5 års jubilæum