Boganmeldelse - Musikterapi i psykiatrien - Stensæth, Karette (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2009)
Karette Stensæth - førsteamanuensis og koordinator for Senter for Musikk og Helse på Norges musikkhøgskole - anmelder femte årsskrift af Musikterapi i Psykiatrien. Igjen viser årsskriftet at det danske fagmiljøet er høyst aktive og engasjerte innenfor musikkterapiarbeid med psykiatriske pasienter, og det på særdeles systematisk og profesjonelt vis både når det gjelder vitenskaplighet og i form case og praksis eksempler.