Som fuglen i skov: - En bog om babysalmesang - Exner, Julie (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2009)
Musikterapeut Julie Exner anmelder Ingrid Oberborbecks bog om babysalmesang. Bogen er en beskrivelse af tilbuddet 'babysalmesang', som har vundet indpas i mange kirker i hele landet. Bogen er en introduktionsbog med teori og baggrundsbeskrivelse af babysalmesang. Den er dog i lige så høj grad en nodebog og en billedbog, idet 2/3 af bogen er noder.