Danseterapi - kroppens sprog og bevægelsens psykologi: - Interview med danseterapeut Helle Winther - Fønsbo, Charlotte Dammeyer (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2009)
Denne artikel, som er baseret på et mailinterview, tager udgangspunkt i Helle Winthers ph.d. afhandling med titlen BEVÆGELSESPSYKOLOGI - Kroppens sprog og bevægelsens psykologi med udgangspunkt i danseterapiformen Dansergia (2009). Helle Winther er studielektor ved Københavns Universitet, Institut for Idræt.