Integration og musikterapi - Badstue, Marianne (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2009)
Jeg blev ansat i 1993 i Dansk Flygtningehjælp (DF), og har siden 2000 arbejdet som chefkonsulent/faglig chef i distrikt Jylland/Århus. I mit arbejde er jeg dagligt i kontakt med traumatiserede flygtninge, der har oplevet grusomheder, og hvis tilværelse er præget af smerte, angst, afsavn og stor håbløshed. Musikterapien har i alle årene været en fast bestanddel af mit arbejde, men nu har det udviklet sig, og det er blandt andet denne aktuelle udvikling og proces, jeg gerne vil fortælle om i denne artikel. Marianne Badstue beretter om sit arbejde i Dansk Flygtningehjælp.