Når sjælen får lyd: - en patientberetning - te Pas, Allan (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2009)
Jeg kan ikke længere huske, hvad jeg egentlig tænkte om dét, at skulle gå til en musikterapeut i forbindelse med min behandling, hvor jeg er diagnosticeret som skizofren. Men det er heller ikke vigtigt mere, hvad jeg først tænkte. I stedet vil jeg fokusere på hvad musikken og musikterapeuten har gjort for mig og hvordan det har hjulpet.