MTL-klummen: Farvel til - og hurra for - Hanne Mette - Bøtker, Julie Ørnholt (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2010)
Formand for Musikterapeuternes Landsklub (MTL), Julie Ørnholt Bøtker, giver et indblik i bestyrelsens nuværende og kommende aktiviteter og hylder den netop afgåede forkvinde Hanne Mette Ochsner Ridder.