The Theory and Practice of Vocal Psychotherapy. Songs of the Self - Storm, Sanne (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2010)
Musikterapeut og ph.d.studerende i musikterapi, Sanne Storm, anmelder Diane Austins bog: "Bogen - The Theory and Practice of Vocal Psychotherapy. Songs of the Self - er en bog, jeg personligt har ventet på med stor længsel. Efter i mange år at have læst nogle af de mange artikler som Austin har publiceret i både bøger og tidsskrifter, er der nu endelig udkommet en bog, der samler hele hendes tilgang til at bruge den menneskelige stemme som et redskab i musikterapi."