Musik og menneske. Introduktion til musikpsykologi - Fink-Jensen, Kirsten (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2010)
Kirsten Fink-Jensen, lektor på Institut for Læring på DPU, Aarhus Universitet, anmelder Lars Ole Bondes bog om musikpsykologi.