Forskningsnyt: - i perioden august 2009 - januar 2010 - Ridder, Hanne Mette Ochsner (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2010)
Lektor Hanne Mette Ridder giver et indblik i den seneste vidensudvikling og -generering indenfor musikterapi og relaterede fagfelter.