Min arbejdsdag - Larsen, Annette Møller (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2010)
Musikterapi har de sidste 5 år været en fast del af behandlingstilbuddet på afdelingen for traumatisk hjerneskade på Hvidovre Hospital. Afdelingen er for nylig administrativt overflyttet til Glostrup hospital, og er nu en såkaldt udefunktion på Hvidovre. Afdelingen for traumatisk hjerneskade er et fase 1 og 2 tilbud, hvilket er en betegnelse for de mest akutte faser i rehabiliteringsbehandling. Musikterapeut Annette Møller Larsen, som også er privatpraktiserende, fortæller om en arbejdsdag på Hvidovre Hospital.