Musikterapi med svært psykotiske og udadreagerende patienter - 2. del. - Mejsner, Tina Grøn (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2010)
I Dansk musikterapi 2009, årgang 6, nr. 1, beskrev jeg, i artiklen Musikterapi med svært psykotiske og udadreagerende patienter, opstartsfasen af et musikterapeutisk forløb med en ekstremt farlig behandlingsrefraktær patient. Denne artikel beskriver den videre udvikling i den musikterapeutiske behandling af denne patient.