Musikk i Psykisk Helsearbeid med Barn og Unge - Callesen, Bente Østergaard (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2010)
I denne bog har Even Ruud, som er og har været en stærk central person i udviklingen af norsk musikterapi gennem mange år, samlet 14 forfatteres bidrag til en forståelse af hvor alsidigt og mangfoldigt musik bruges og kan bruges både i arbejdet med børn og unge med psykiske helseproblemer og af de unge selv. Musikterapeut og musiklærer Bente Østergaard Callesen anmelder.