Forskning og dokumentation: Februar - august 2010 - Ridder, Hanne Mette Ochsner (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2010)
Lektor i musikterapi, Hanne Mette Ochsner Ridder, giver et indblik i den senest genererede viden inden for musikterapi