Set i bakspejlet - livet som ph.d.-studerende: - En personlig beretning - Lindvang, Charlotte (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2010)
I det følgende vil jeg fortælle om, hvordan det har været for mig at være ph.d.-studerende gennem 41 /2 år. Jeg beskriver ikke mit projekt i denne tekst. Har du lyst til at se eller læse min afhandling, kan den downloades fra forskerskolens hjemmeside: http://www.mt-phd.aau.dk/PhD+Theses/ Jeg har oplevet hele ph.d.-forløbet som en lang rejse, delt op i etaper og med mange milepæle undervejs. Det har været umuligt at planlægge alt fra begyndelsen. Forskningsprocessen fordrer åbenhed og konstant refleksiv virksomhed. Min idé og mit design udviklede sig løbende, blev skåret til, ændrede sig efter omstændighederne – tusind valg blev truﬀet, og projektet blev gradvist mere og mere samlet som tiden gik.