Den internationale forskeruddannelse i musikterapi ved Aalborg Universitet: Nogle aktuelle fakta med fokus på stipendie-mulighederne - Bonde, Lars Ole (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2010)
Mulighederne for at blive forskerstuderende ændrer sig hele tiden. I nærværende artikel beskriver lektor ved musikterapiuddannelsen, Lars Ole Bonde, hvordan de er anno 2010 – hvor musikterapi ikke længere er en selvstændig “forskerskole”, men ét blandt fem “forskeruddannelsesprogrammer” på det humanistiske fakultet.