Musicarma - Behrens, Claus (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2010)
Musiker og projektansvarlig, Claus Behrens, fortæller om projektet Musicarma. Musicarma’s formål er at øge fokus på at afhjælpe “børnestress”. Målgruppen er børn i alderen 0-6 år og målet er i første omgang, at kunne tilbyde alle århusianske vuggestuer, børnehaver og dagplejer en gratis Musicarma pakke med en cd og tilhørende booklet med historier og billeder. Et anderledes “værktøj” til at skabe et roligere miljø samt forbedre børns trivsel i dagligdagen. Som pilotprojekt blev CD’en præsenteret for børn i 25 tilfældigt udvalgte daginstitutioner i hele Danmark, hvorefter pædagogerne efterfølgende svarede på et spørgeskema. Skemaet blev udarbejdet i samarbejde med musikpædagog Majbritt Randrup. Det skønnes at 5-700 børn har medvirket i undersøgelsen.