Professionsrettet musikanvendelse: - et efter- og videreuddannelsestilbud på Aalborg Universitets afdeling i Ballerup - Bonde, Lars Ole (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2010)
Lektor ved musikterapiuddannelsen, Lars Ole Bonde, beretter om dette uddannelsestilbud i Ballerup, om adgangskriterier, modulernes indhold og opbygning, tidsramme og pris.