Syng og Lyt: de 228 bedste sange for syngelystne danskere - Jacobsen, Astrid Faaborg; Knudsen, Bente Laurberg (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2011)
Boganmeldelse af Astrid Faaborg Jacobsen og Bente Laurberg Knudsen.