Boganmeldelse - Musik och Språk: Jederlund, Ulf (2003). Musik og Sprog. Et udvidet perspektiv på børns sprogudvikling. Oversat fra svensk af Lene Sepstrup. Forlaget Modtryk, 151 sider. - Schwartz, Elisabeth (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2004)
Forfatteren Ulf Jederlund er svensk musikvejleder, musikterapeut og underviser. Han har arbejdet specialpædagogisk og behandlingsrettet med musik i 20 år. Han underviser og vejleder i musik, kreativitet og sprogudvikling og arbejder med gruppevejledning af arbejdsteams i forskole/skole. Bogen tager udgangspunkt i børn, sprogudvikling og musik. Heit konkret har et forskolearbejde med tosprogede børn i Sverige været en stor inspiration for bogens tilblivelse.