Forskningsnyt - Bonde, Lars Ole (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2004)
Jeg forestiller mig, at Forskningsnyt skal vaere primært informerende, sekundært kommenterende. Det er altså ikke her, I skal lede efter “anmeldelser” eller forskningspolitiske udspil! Mit bud pä Forskningsnyts indhold er, at det skal dække følgende områder: Specialeafhandlinger i musikterapi (bibliografiske oplysninger) Ph.d.-afhandlinger (bibliografiske opl. + henvisninger til abstracts/resuméer) Publicerede forskningsartikler og andre udgivelser af danske forskere Nye ph.d.projekter (kort omtale) Nye forsknings- og dokumentationsprojekter (kort omtale) Evt. relevante udgivelser fra udlandet Evt. relevante danske udgivelser inden for andre, beslægtede fagområder Andet (f.eks. information om relevante opslag vedr. støtte til forskningsprojekter, kurser - herunder info om AAUs kommende phd.kurser)