Fra Praksis - Fra idé til virkelighed - Jeppesen, Kim (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2004)
Vi begyndte at drømme om at stable en egentlig musikaktivitet pä benene. Da jeg var eneste musiker pä stedet og den eneste, der havde mange erfaringer med musikkens terapeutiske muligheder, anså jeg det som meget vigtigt først at øge mine kollegaers viden, interesse og nysgerrighed. Jeg havde efterhänden lært, at jeg ikke kunne løfte opgaven alene - jeg mätte have kollegaer og ledelse med til at støtte og bakke op om projektet. Vi kontaktede herefter musikterapeut Bent Jensen pä Psykiatrisk Hospital i Risskov for at høre, om det var muligt at lave et studiebesøg. Han var meget villig til at bruge tid pä os, så vi arrangerede en tur hvor et par nære kollegaer, der kunne tænke sig at deltage direkte i projektet, samt min afdelingsleder og centerlederen deltog. Det blev et meget spændende besøg, hvor Bent inspireret og begejstret fortalte om sit arbejde, viste videoer og sidst, men ikke mindst arrangerede en spontan musiksession med os alle som deltagere.